SMEED EN ZEIL

Combineer een smeed workshop met een heerlijke tijd op het water voor een onvergetelijke dag. Ideaal voor bedrijfsuitjes, maar ook leuk voor een groep vrienden of als familiedagje. Onze smederij ligt direct aan het water, dus geen gedoe met het verplaatsen van groep. Een ideale dag uit op een mooie locatie. Via vuurspetters kun je de smeedworkshop boeken en lees hier onder verder voor meer informatie over bootverhuur.

Smeden en varen in een sloep:

Volg een ambachtelijke smeedworkshop bij Vuurspetters en laat u ophalen voor de smederij door een Gooische Stoere Sloep. U kunt voor of na het smeden lekker over het Gooimeer varen en eventueel picknicken aan boord. Op www.bootverhuurhuizen.nl treft u alle informatie.

Smeden en zeilen op een botter:

Voor de deur van de smederij liggen de botters van Huizen. Lekker met de haren in de wind en je gezicht in de zon. Ook heeft de schipper altijd een mooi verhaal over de visserij van vroeger. U kunt een actieve zeiltocht voor of na het smeden reserveren bij www.huizer-botters.nl.

Samen eten?

Je kunt er zelfs nog voor kiezen om de dag helemaal goed af te sluiten, na een workshop en boottocht, tijdens een etentje in een van de karakterstieke restaurants in het Nautische kwartier. Voor meer informatie neem een kijkje op Smeed & Eet.