SMEED EN EET

Een smeedworkshop maakt hongerig

Na de workshop smeden dineert u met uw gezelschap in een van de uniek gelegen restaurants in het Nautische Kwartier. Dit prachtige Zuiderzee dorpje maakt uw smeedevenement helemaal af.

Smeed en Eet

Wij werken samen met een aantal restaurants in ’t Gooi en

graag maken wij voor u een reservering bij een van de onderstaande locaties;

Restaurant Haven van Huizen.

Op steenworp afstand van de smederij. Dit restaurant heeft een Bourgondische uitstraling. Kleine en grotere groepen zijn van harte welkom. Kijk voor de menukaart op www.haven-van-huizen.nl

Hotel Nautisch Kwartier.

Vanaf de smederij kijkt u op dit prachtige Oud-Hollandse gebouw. Niet alleen voor een heerlijk diner of een mooi glas wijn in de RIVA Wijnlounge, ook een overnachting aan de zuider zee is een ware belevenis. www.hotelnautischkwartier.nl

Porterhouse.

Het eigentijdse restaurant ‘PorterHouse’ staat voor biologisch, informeel en goed. Dit op vlees georienteerde restaurant biedt kwalitatief eten en drinken in combinatie met hoogstaande service in een mooie en ontspannen omgeving. Ook een heerlijk veggieburger voor de liefhebber.

CAFE RESTAURANT DE KRACHTCENTRALE

Even meer naar het centrum toe maar wel in de Havenstraat is de oude krachtcentrale van Huizen gerenoveerd en omgetoverd tot een sfeervol restaurant, vergaderruimtes, ateliers en een galerie.