Teambuilding met coach

Teambuilding met Coach, smeed je VUUR!

In samenwerking met Coach Leon Blom heeft Annelied ‘Smeed je VUUR!’ ontwikkeld. VUUR! biedt een unieke combinatie van smeden en teambuilding. Met hamer, vuur, staal en reflectie smeedt u de onderlinge banden in onze authentieke smederij. Op zeer praktische wijze werken aan het ontwikkelproces van uzelf en uw team met smeden als stoere metafoor. U smeedt letterlijk het ijzer als het heet is!

Over Leon en Annelied; Meesters van VUUR!

Annelied is de eerste vrouwelijke smid in Nederland met een vakbekwaamheidsdiploma. Met veel passie ontwerp zij stoere vormgegeven metalen voorwerpen. Sinds 2008 geeft Annelied smeedsessies en workshops vanuit de smederij in de Botterwerf te Huizen. 

In het werk van Leon neemt de mens een centrale positie in. Zijn doel is het zodanig synchroniseren van mens en organisatie dat werkplezier en energie als vanzelf vrijkomen. Leon faciliteert ontwikkeling van organisaties met vraagstukken op persoonlijk-,team- en organisatieniveau.

Kortom, wordt smid van uw eigen geluk!

Een aantal bedrijven gingen u voor

” Inspirerend! Een zeer goed ervaring voor zowel het management team als het hele bedrijf op zoek naar een missie”

” Door het delen saamhorigheid te creeren, waardoor je jezelf open kunt stellen voor een ander”

” Iedereen start van nul om een bepaald doel te bereiken wat niet eenvoudig is. Je smeedt het ijzer als het er ”klaar” voor is”.

Wat gaat eraan vooraf?

In een kennismakingsontmoeting horen wij graag van u wat u met de sessie wilt bereiken. Duidelijke reële doelen en kennis van de achtergronden helpen om een goede vertaalslag te maken van de smeedervaringen naar de juiste aandachtspunten. Onze werkwijze stemmen wij zorgvuldig met u af.

Download hier de Brochure VUUR! of bel met ons voor meer informatie:

Leon Blom; 06-51505544, Annelied van Dijk; 06-47246353